Adnan Kahveci Cd. No: 12 50180 Göreme / Merkez / Nevşehir +9536 028 5854 info@andromedatour.com

BALAYI TATİLİ İÇİN NEDEN KAPADOKYA ?

BALAYI TATİLİ İÇİN NEDEN KAPADOKYA?

Kapadokya tabi ki balayı için tercih edilen gözde yerlerden. Bunun sebebi; Mistik tarihi yapısı, Bölgeye özgü kayaların oyularak yapıldığı mağara odalar ve taş oteller, vadiler ve aktivite seçenekleri, bunlara en güzel örneklerden olan Gündoğumu balon turu elbette olmazsa olmazlar arasında… ????

Kapadokya kültürel açıdan gezi yapabileceğiniz çok fazla noktaya sahiptir. Müzeler, Eski dönemleri anlatan tarihi kiliseler, peri bacaları ile şekillenmiş vadiler, gökyüzünü şenlendiren balonlar, otantik yemekler ve daha fazlası…Hepsini bir tatilde yaşayabilme şansınız vardır. Size özel bir balayı paketi hazırlayabiliriz. İstediğiniz hizmetleri veya değiştirmek istediğiniz servislerimizi dahil edebilir ya da istediğiniz üzerine çıkarabiliriz paketinizden. Tatilinizin en güzel geçmesi sizin için önemli olduğu kadar bizim içinde öyle; çünkü sizden gelen güzel geri dönüşler bizleri de mutlu etmektedir.

Kapadokya’ balayı denilince akla gelen ilk soru tabi ki konaklama yani oteliniz nasıl olmalıdır.

Biz her misafirimiz için kaya odaları önermekteyiz. Bunun sebebi; bu atmosferi Kapadokya’dan farklı birde yaşayamayacakları için kaya odada bir gece dahi olsa konaklamalarını öneriyoruz. Odanızın mağara bir oda olması, sabah uyandığınızda balonları görebilmeniz, terasında kahve içebilmeniz sizi extra memnun edeceği için bizler de bunun çaba gösteriyoruz. Sizlere konaklama yapacağınız odaların resmini gönderiyoruz ki geldiğiniz zaman güven ve rahatlıkla beğendiğiniz odada tatil yapabilesiniz. Farklı senaryolar ile karşılaşan çoğu misafirin mağduriyetini yaşamanız bizleri de üzer elbette.

BALAYI PAKETİ; Kapadokya’da balayı paketi sizlere özel hazırlanmaktadır. Odanızın süslenmesi, pakete dahil olan ve hariç olan hizmetler, extra alabileceğiniz aktiviteler ve yemek seçenekleri…

Her şey sizin tatilinizin en iyi şekilde geçmesini sağlamak için

Şimdiden iyi tatiller dileriz


WhatsApp Destek Hattı